Ik heb een IBAN nummer, hoe kan ik nu automatisch incasseren?

Om te kunnen incasseren bij een klant, dient er eerst een mandaat te worden toegevoegd. Zoek de klant op in de klantenlijst (of maak eerst een nieuwe klant aan) en klik op de desbetreffende klant.

Klik vervolgens op de knop "Bankrekening toevoegen" om een mandaat toe te voegen.

Vul de naam en het IBAN-nummer van de klant in.

Wanneer het rekeningnummer (mandaat) is toegevoegd, is deze zichtbaar bij de klant. Klik vervolgens op "Abonnement toevoegen".

Vul het bedrag in, een omschrijving en hoe vaak er moet worden geïncasseerd.
In dit voorbeeld incasseren we elke maand €5,- en stopt het abonnement automatisch na 5x incasseren.
De eerste incasso zal worden toegevoegd door Mollie op de startdatum van het abonnement.

Voeg het abonnement toe, en deze zal ook zichtbaar zijn bij de klant. Wanneer het abonnement gestopt moet worden, kun je klikken op het kruisje achter het desbetreffende abonnement.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op