1. Log in op FactuurSturen.nl en ga naar "Instellingen" > "Verbindingen"
2. Klik onderaan de pagina op Maak API Sleutel
3. Vul bij omschrijving in "RCUR" en klik op toevoegen. (Let op dat actief is aangevinkt)
4. Ga nu terug naar RCUR.nl en dan onder Instellingen naar "Integraties"
5. Kies dan voor Factuursturen.nl
6. Vul de gebruikersnaam en de zojuist aangemaakte API Sleutel van je Factuursturen.nl account in
7. Je account is nu gekoppeld en de facturatie functionaliteiten zijn geactiveerd.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op