Welke rollen zijn er mogelijk?

Er zijn op dit moment 3 verschillende rollen voor gebruikers:

• Eigenaar
  • Admin
  • Gebruiker

Eigenaar

De eigenaar is de persoon die ook de eigenaar is van het Mollie account en heeft de volledige rechten. Deze persoon kan niet worden verwijderd.

Admin

Een admin heeft dezelfde rechten als de eigenaar en kan alle instellingen aanpassen binnen het RCUR account.

Gebruiker

Een gebruiker kan geen instellingen aanpassen. Verder is de rest mogelijk zoals klanten, betaallinks, abonnementen en bestellingen aanmaken, inzien en verwijderen.