• Log in op FactuurSturen.nl en ga naar "Instellingen" > "Verbindingen"
  • Klik onderaan de pagina op Maak API Sleutel
  • Vul bij omschrijving in "RCUR" en klik op toevoegen. (Let op dat actief is aangevinkt)
  • Ga nu terug naar RCUR.nl en dan onder Instellingen naar "Integraties"
  • Kies dan voor Factuursturen.nl
  • Vul de gebruikersnaam en de zojuist aangemaakte API Sleutel van je Factuursturen.nl account in
  • Je account is nu gekoppeld en de facturatie functionaliteiten zijn geactiveerd.