Hoe kan ik een gebruiker toevoegen?

• Ga naar in het RCUR dashboard naar Instellingen > Gebruikers
  • Klik op "Gebruiker toevoegen"
  • Vul de gegevens in:
    • Het e-mailadres van de gebruiker
    • De taal waarin de persoon de uitnodiging ontvangt
    • De rol van de gebruiker binnen je account
  • Klik vervolgens op opslaan om de gebruiker toe te voegen

Indien er al een account bestaat met dit e-mailadres binnen RCUR, dan wordt de gebruiker direct toegevoegd en sturen wij geen e-mail naar de persoon.

Wanneer het e-mailadres niet bekend is, sturen wij een uitnodiging met daar een link om een account aan te maken. Nadat de persoon de uitnodiging heeft geaccepteerd wordt deze ook als gebruiker toegevoegd aan je account.